Doel

Ben je geïnteresseerd in Lean, maar weet je niet of een training van een aantal dagen geschikt is voor jou? Heb je de term Lean wel eens gehoord, maar weet je niet zo goed wat je er mee moet, kunt of wilt? Dan is onze gratis White Belt geschikt voor jou!

In deze dynamische bijeenkomst laten wij  je in een middag kennis maken met de principes van Lean, een aantal technieken en de bijbehorende Lean cultuur.  Deze kennismaking gebeurt op basis van een game. Door het doen van deze game zul je ontdekken wat het verschil is tussen een ´gewoon´ proces en een Lean-procesinrichting.

In vogelvlucht leer je waar Lean om draait en wat het voor jouw organisatie kan toevoegen. Wij hopen je te kunnen enthousiasmeren voor het onderwerp!

Inhoud

 • Lean principes
 • Lean Cultuur 
 • Verspillingen 
 • Lean technieken 

Eén van de elementen van Lean is niet te veel denken, maar vooral ook doen (doenken!). Aangezien we in het kort veel aspecten willen aanstippen, doen wij dit aan de hand van een Leangame. Door het doen van een game krijg je snel zicht op welke wijze verspillingen zich kunnen voordoen en hoe je processen kunt verbeteren en welke invloed je daar zelf op kunt hebben.

Certificering

Na het volgen van de interactieve workshop ontvang je het White Belt certificaat.

Data en tarieven

Binnenkort volgen de data voor 2024.

Groepsgrootte: minimaal 8 en maximaal 18 deelnemers

Deze training kan ook incompany gegeven worden. Neem voor meer informatie hierover contact op via trainingen@ngenious.nl


  Wat wij belangrijk vinden in onze White Belt training

  Theorie

  De basis kennis van Lean wordt deze middag toegelicht. De begrippen Lean cultuur, verspillingen en waarde zullen voorbij komen. De rode draad in de middag is een processimulatie. Leer zelf verspillingen te zien en hoe je deze samen met je team kunt te elimineren!

  Oriënteren

  De middag is geschikt om je te kunnen oriënteren welke training interessant en geschikt is voor jou om te gaan volgen. Laat je inspireren!

  Plezier

  We verzorgen graag een gezellige en leerzame middag voor je waarin we samen de kracht van het verbeteren gaan verkennen. Wees welkom!