Doel

Als voorbereiding op je theorie-examen doe je mee aan de online seminar TPS. Deze seminar wordt verzorgd vanuit Tokyo verzorgd door Tim Wolput, director Toyota Management Institute.

Lean Productie SysteemVereiste voorkennis

Je bent Lean Green Belt gecertificeerd.

Inhoud

  • De essentie van Total-TPS
  • Het verschil tussen ‘Amerikaans-Lean’ en TPS

Uniek aan deze seminar is, dat het inclusief een vragensessie is met een expert van het Toyota Management Institute in Japan!

Certificering

Wanneer je slaagt voor het examen ontvang je het unieke Japanse certificaat TPS – Level 4. Het examen wordt afgenomen door het Japan Management Institute.

Data en tarieven

Het TPS examen kost € 495,- excl BTW, inclusief een seminar.

Kijk voor actuele data op de site van het Japan Management Institute.

Meld je aan voor het examen bij het Japan Management Institute. Daarmee ben je automatisch ook aangemeld voor het seminar.

Klik hier voor je aanmelding.

Wat wij belangrijk vinden in onze training Toyota Production System

Theorie

De theorie is gebaseerd op ons boek Lean Productie Systeem en aangevuld met een online college vanuit Japan! We behandelen onder andere het bekende gegrip Kaizen, want weet jij hoeveel verschillende vormen Toyota onderscheidt?

TPS-level 4

Bestudeer het boek en maak het theorie-examen. Een voldoende gehaald? Je ontvangt vanuit Japan het originele TPS-level 4 certificaat!

Plezier

Een prettig leerklimaat vinden wij belangrijk. Daar hoort bij dat we samen harmonieuze lesdagen hebben waar gelachen en geleerd wordt.