Ons Verhaal

Per 1 september 2023 is TrainingenLean onderdeel geworden van Ngenious.

In 2010 zijn wij Lean gaan ontdekken. Een ontdekkingsreis die tot op de dag van vandaag voortduurt en waar wij ontzettend veel energie en plezier uit halen.

Trots zijn wij op onze 3 publicaties en dat wij in 2020 partner zijn geworden van het Toyota Management Institute.

Wij stellen ons graag aan je voor

MARIËL KOOPMANS
MARIËL KOOPMANSPartner / Lean trainer & coach
Mariël is per 1 september 2023 managing partner bij Ngenious
JAN WIJNAND HOEK
JAN WIJNAND HOEKLean trainer & coach
Jan Wijnand is per 1 september 2023 associate trainer bij Ngenious
WIM NIEUWENHUIJZEN
WIM NIEUWENHUIJZENLean trainer & coach
Wim is per 1 september 2023 associate trainer bij Ngenious
WILMA DE GROOT
WILMA DE GROOTLean trainer & coach
Wilma is per 1 september 2023 associate trainer bij Ngenious

Onze waardevolle momenten!

Opleiding tot TMS authorised lecturers

In februari 2020 zijn Jan Wijnand, Mariël en Mirjam afgereisd naar Nagoya, Japan, voor hun opleiding tot officieel instructeur in het Toyota way Management System.

Lean Studiereis 2019

In mei 2019 is TrainingenLean met 12 enthousiaste deelnemers afgereisd naar Japan voor een leerzame en intensieve Lean Studiereis. Bezoeken aan o.a. Toyota, Omron en Oishi accounting stonden op het programma. Ook stond een studiedag bij het Toyota Management Institute in Nagoya op het programma

Kata training uitgelicht

De kracht van doelgericht verbeteren. Er is beperkt tijd in organisaties dus je kunt maar beter verbeteren wat moet in plaats van wat kan. Door middel van experimenten snel leren wat wel en niet werkt. Leer hoe je met een team de PDCA-cirkel goed kunt doorlopen.

Black Belt 2018

In 2018 stonden diverse Black Belt trainingen op het programma. Deelnemers die de ambitie hebben het Lean gedachtegoed verder te brengen in hun eigen organisatie of bij hun klanten.

Jaaroverzicht 2017

Een terugblik op een succesvol jaar voor onze klanten en voor ons. Diverse in company trajecten en open inschrijvingstrainingen afgerond.

Waar wij in geloven!

Wij gunnen iedereen de kans om zich altijd te blijven ontwikkelen. Wij kunnen hier bij onze klanten invulling aangeven, omdat onze klanten daar ook in geloven. Dit is helaas niet overal op de wereld een vanzelfsprekendheid. Daarom zijn wij donateur van Edukans Foundation.

We werken aan goed onderwijs in ontwikkelingslanden. Door te zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide en gemotiveerde docenten, betrokkenheid van ouders en relevante opleidingen voor jongeren. Zodat kinderen de kans krijgen zich te ontwikkelen!