Onze klanten

Wij zijn trots op onze klanten en de mooie trajecten die we samen invulling hebben mogen geven. Voor iedere klant een eigen route om succesvoller te kunnen zijn in het leveren van waarde aan hun klanten, werkplezier en bedrijfsimpact. Ook zijn wij blij met alle onze deelnemers van de open inschrijvingstraining die als zzp’ers hun klanten helpen of als pioniers in hun eigen organisatie de eerste Lean-stappen aan het nemen zijn.

4 IT PROFESSIONALS
4 IT PROFESSIONALS
Avinty
Avinty
BDO Accountants & Adviseurs
BDO Accountants & Adviseurs
Cannondale
Cannondale
Dura Vermeer
Dura Vermeer
Gemeente Enschede
Gemeente Enschede
Gemeente Groningen
Gemeente Groningen
Grolsch
Grolsch
Hanzehogeschool Groningen
Hanzehogeschool Groningen
Koninklijke Kentalis
Koninklijke Kentalis
KwadrantGroep
KwadrantGroep
Liberein
Liberein
Livio
Livio
Medisch Spectrum Twente
Medisch Spectrum Twente
Odin Groep
Odin Groep
PeopleCoaching
PeopleCoaching
Plantion
Plantion
Quadrance
Quadrance
Reggesteyn
Reggesteyn
ROC van Twente
ROC van Twente
Saxion Hogeschool
Saxion Hogeschool
Senz Interim
Senz Interim
Spie
Spie
St. Anna Ziekenhuis
St. Anna Ziekenhuis
Top Employers Institute
Top Employers Institute
Topicus
Topicus
Trajectum
Trajectum
Twence
Twence
University of Twente
University of Twente
Vivochem
Vivochem
Zeton
Zeton
Zorgon
Zorgon
Zorgfederatie Oldenzaal
Zorgfederatie Oldenzaal
Zorggroep Sint Maarten
Zorggroep Sint Maarten
Zwanenberg
Zwanenberg

Wat onze klanten zeggen over ons

De training is een goede mix tussen theorie en praktijk. Krachtig is dat je de theorie direct toepast binnen je eigen praktijk aan de hand van je verbeterproject. Je krijgt hierbij goede feedback van de trainers.

Martijn van Balokom, Spie

Trainingenlean.nl helpt je echt met de theorie omtrent Lean binnen het bedrijf te krijgen. Dit doen ze door een praktische insteek op Lean te hebben, ze hebben goede games om zaken duidelijk te maken, maar vooral door het bedrijf de ruimte te geven om hier gezamenlijk een praktische invulling aan te geven.

Bas Beld, Dura Vermeer Bouw Hengelo

Lean methodieken helpen je op een pragmatische wijze stil te staan bij de inrichting van je werkprocessen. De kracht van Mariel en JW is dat ze je meerdere wegen naar Rome laten zien, zonder dat je kunstjes uit gaat voeren. Door hun ervaring en inlevingsvermogen kan je binnen elk type organisatie met Lean uit de voeten en boek je snel succes.

Saskia Lieffering, Hanzehogeschool Groningen

Trainingenlean, in de personen van Mariel en Jan Wijnand, verzorgen al enkele jaren trainingen en workshops voor zowel onze relaties als intern. Vooral mooi om te zien dat het verbeteren van de processen op een hele persoonlijke en warme manier gebracht wordt. Trainingenlean is voor 4IT Professionals een partner die WAARDE toevoegt.

Sarris Westerkamp, 4IT Professionals

Ik heb de training als zeer afwisselend ervaren. Er was een goede koppeling met de praktijk en de oefeningen werken zeer goed voor je bewustwording.

Joyce van Ginhoven, Hogeschool Saxion

Wat mij zeer aansprak in de training is de inspirerende sfeer, de positieve toon en de prikkeling, gecombineerd met krachtige tools. Mooie afwisseling van voordoen, zelf doen en feedback. Wat ik merkte is dat ik los kon komen van het geworstel en weer ontdekte dat het WEL kan. De invloed op de mindset is waardevol.

Ton de Leeuw, Kwadrantgroep

In de training heb ik snel de theorie kunnen begrijpen. Dit komt mede door de kennis van de trainers, de voorbeelden en de manier waarop zij zich inleven in specifieke situaties.

Patrick Slaghekke, Vivochem

De training is een goede balans tussen theorie en dingen doen. De trainers geven goede praktijkvoorbeelden en werken op een mooie manier samen.

Kim Boel, Impulse Infosystems

Bij de training wordt duidelijk ingespeeld op de behoefte van de klant. JW en Mariel zijn energiek, vakkundig, super gedreven en brengen de stof met humor.

Christel Russchenkamp, Zorggroep Sint Maarten
Voor Lean Green Belt een prettige cursus gehad. Zeer deskundige trainers met veel praktijk ervaring. Op een gestructureerde manier door de theorie en praktijk begeleidt. Een aanrader!
Michel Niemeijer, 4IT Professionals

JW en Mariel zijn plezierig in de omgang en brengen rust in de training. Dit uit zich in de manier van het uitleggen van de theorie, maar ook in het toepassen van de praktische opdrachten die uitgevoerd werden. Dat wat je leert pas je toe in een oefening en je ziet de verandering in het uitvoeren van activiteiten ontstaan.
En dat vond ik leuke aan de training, dat het niet alleen om theoretische kennis gaat. Maar dat je de theorie direct in de praktijk kan toepassen. Oefeningen maar ook de opdrachten die je op je eigen afdeling moest uitvoeren, leerde je direct van. Ik zou iedereen kunnen aanraden deze training te volgen. Of je nu werkt in een productie bedrijf, kantoor omgeving of een dienstverlenend bedrijf, Lean is overal toepasbaar.

Hans Tom, Hanzehogeschool Groningen

5 sterren rating op Google Reviews

5-stars-white